Fenerbahçe'nin Simon Falette planı!

Fenerbahçe stoper transferinde B planını devreye sokacak. Roma'dan Juan Jesus'u transfer etmek için çalışmalara hız veren sarı-lacivertli ekibin listesinde yer alan diğer bir oyuncu ise Simon Falette oldu.

SPOR 06.01.2020, 16:50 12.01.2020, 15:55
Fenerbahçe'nin Simon Falette planı!

Stoper için Roma'nın Jesus hakkında vereceği kararı bekleyen Fenerbahçe, gelen yanıta göre B planını devreye sokacak. Gündemde yer alan en son isim Eintracht Frankfurt'un stoperi Simon Falette oldu. Sarı-lacivertli ekip, futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak için kulübüne teklif sundu. 27 yaşındaki oyuncuya fazla forma şansı vermeyen Alman takımı, kiralama fikrine olumlu yaklaşıyor. Frankfurt yönetimi, Falette'nin sezon sonuna kadar oynayıp formda bir şekilde takıma dönmesini hedefliyor.

Fenerbahçe satın alma opsiyonu konusunda ısrarcı. İki taraf arasındaki görüşme trafiğinin bu hafta sıklaşması ve transferler hakkında nihai kararın verileceği tahmin ediliyor. Simon Falette ile Juan Jesus arasındaki benzerlikler dikkatlerden kaçmadı. Her iki futbolcu da takımlarında istedikleri süreyi alamıyor. İki oyuncu da aynı zamanda sol bek olarak oynayabiliyor.

Yorumlar (0)