Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi netleşti!

Şampiyonlar Ligi'ne 2'nci eleme turundan katılan temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi, İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimiyle belli oldu.

SPOR 15.06.2022, 13:25 15.06.2022, 13:51 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi netleşti!

Süper Lig'i bu sezon Trabzonspor'un ardından 2'nci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Turnuvaya "lig yolu"ndan katılan sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Danimarka temsilcisi Midtjylland olmuştu.

Fenerbahçe'nin rakibi, Ukrayna takımı Dinamo Kiev!

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibinin belli olacağı kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde saat 13.00'te başladı. Fenerbahçe'nin 2.eleme turundaki rakibi, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev oldu. Temsilcimiz, turun ilk karşılaşmasını deplasmanda yapacak.

Maçlar ne zaman oynanacak?

UEFA'nın 1 numaralı organizasyonunda üst tura yükselmek isteyen sarı lacivertliler, Dinamo Kiev ile iki maç oynayacak. Turun ilk maçları 19-20 Temmuz'da yapılacak. Rövanş maçları ise 26-27 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kura çekimiyle belirlenen diğer 2'nci tur eşleşmeleri ise şöyle...

Üçüncü eleme ve play-off turu karşılaşmaları ne zaman?

Turu geçen takımlar, üçüncü eleme turunda mücadele edecek. Üçüncü tur maçları, 2-3 Ağustos ve 9 Ağustos'ta oynanacak. Bu turu geçen ekipler, gruplara kalmak için play-off maçlarına çıkacak. Trabzonspor'un da yer alacağı play-off turunun ilk maçları 6-17 Ağustos'ta ve rövanş maçları 23-24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. 

Yorumlar (0)