"Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum"

Türkiye'de Fenerbahçe, Bursaspor ve Gaziantep FK takımlarında forma giyen Moussa Sow, değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 09.11.2019, 11:38 09.11.2019, 13:25
"Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum"

Gaziantep FK ile olan sözleşmesinin bitmesinden sonra herhangi bir kulübe imza atmadığını belirten Sow, futbol oynamaya devam etmek istediğini, bu nedenle bireysel çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Transferinin gerçekleşmesi için ocak ayını beklediğini söyleyen 33 yaşındaki yıldız forvet, bir kulüp ismi vermek için henüz erken olduğunu belirtti.

moussa sow ile ilgili görsel sonucu

Eski kulübü Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki durumu hakkında Sow, "Fenerbahçe'nin bu sezonki durumundan memnunum. Güzel devam ediyorlar. Özellikle orta saha ve hücum hattı için tecrübeli ve iyi oyuncular transfer ettiler." dedi.

Şampiyonluk favorisinin Fenerbahçe olduğunu söyleyen Sow, "Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum. Son maçlarda mağlubiyetler de aldılar ancak bir seri buldukları takdirde umut ediyorum ki şampiyon olacaklar." ifadelerine yer verdi.

moussa sow ile ilgili görsel sonucu

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Vedat Muriqi'nin performansı hakkında yıldız oyuncu, "Fenerbahçe'de uzun zamandır golcü sıkıntısı vardı. Vedat Muriqi'yi çok iyi buluyorum. Sahaya hükmediyor ve gollerini de atıyor." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Moussa Sow'un Fenerbahçe kariyeri

moussa sow ile ilgili görsel sonucu

2011 ve 2017 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen yıldız oyuncu sarı lacivertli formayla çıktığı 185 karşılaşmada 75 gol kaydedip, 32 asist yaptı. Sow, Fenerbahçe kariyerinde 1 kez Süper Lig şampiyonluğu yaşarken 2 kez de Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.
 

Yorumlar (0)