Fenerbahçe'nin konuğu Dinamo Kiev! İşte maça dair detaylar!

Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turu ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, bu akşam rövanş karşılaşmasına çıkıyor. İşte Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçına dair detaylar...

SPOR 27.07.2022, 11:15 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin konuğu Dinamo Kiev! İşte maça dair detaylar!

Şampiyonlar Ligi'nde 3'üncü ön eleme turuna yükselmek isteyen Fenerbahçe, bu hedefini gerçekleştirebilmek adına bugün Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i konuk edecek. Önceki hafta Polonya'da oynanan ilk maç, golsüz eşitlikle noktalanmıştı. 

Kritik maç saat 20.00'de Exxen'de!

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda rövanş maçında karşılaşacağı rakibini taraftarının desteğiyle yenmek isteyen sarı lacivertliler, bu akşam saat 20.00'de sahaya çıkacak. Ülker Stadyumu'nda yapılacak maçın orta hakemi İtalyan Massimiliano Irrati olacak. Kritik karşılaşma, Exxen platformunda canlı olarak ekranlara gelecek.

Serdar Aziz ve Kim Min-Jae kadroda yok

Jorge Jesus yönetimindeki ikinci Avrupa maçından galibiyetle ayrılmayı hedefleyen Fenerbahçe, karşılaşmayı uzatmalara götürmek istemiyor. Gelen bilgilere göre sakatlığı süren Serdar Aziz, kritik Dinamo Kiev maçında görev yapamayacak. İtalyan ekibi Napoli ile transfer görüşmeleri yapan stoper Kim Min-Jae'nin de kadroda yer almaması, Jorge Jesus'u kara kara düşündürüyor.

Willian Arao savunmanın göbeğine çekilebilir

Kim Min-Jae'nin yokluğuna çözüm bulmaya çalışan Portekizli teknik adamın, Willian Arao'yu stoper bölgesine çekebileceği konuşuluyor. Savunma bölgesindeki diğer alternatiflerin Marcel Tisserand, Filip Novak ve Attila Szalai olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde dün yapılan antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertliler, kritik maça tur parolasıyla çıkacak.

Mircea Lucescu: Fauller taktik gereği!

Fenerbahçe deplasmanlarının her zaman zorlu olduğunu hatırlatan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "İlk maçta sert oynadığımız gerekçesiyle eleştirildik ama bu da bir taktik. Faulleri abartmamak gerekiyor. Savaş nedeniyle son sekiz ayda herhangi bir hazırlık yapamadık. Fenerbahçe'nin arkasında güçlü bir taraftar desteğinin olacağını biliyoruz. Erkekler savaşta olduğu için bizim destekçilerimiz çocuklar ve kadınlar olacak. Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'da görev yapmıştım. Türk futbolunu yakından tanıyorum." dedi.

Yorumlar (0)