Fenerbahçe'nin hedefindeki Jorge Jesus'tan açıklama

Brezilya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Flamengo'nun teknik direktörlüğünü yapan Jorge Jesus, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SPOR 03.05.2020, 09:05 03.05.2020, 09:08
Fenerbahçe'nin hedefindeki Jorge Jesus'tan açıklama

Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında olduğu iddia edilen Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, ülkesinin Record gazetesine açıklamalarda bulundu.

Geleceği hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, "Şu anda aklımda net bir şey yok. Hayatı gün gün yaşamak zorundayım. Karar vermeden önce salgın nedeniyle neler olacağını göreceğiz. Geleceğimi düşünmek için önümde 2 aylık süre var." dedi.

Libertadores'i kazandığı Flamengo'nun kendisini çok istediğini söyleyen Jesus, "Kulübün bunu istemesi benim için çok önemli. Harika bir takım oluşturduk ve bu durum orada devam etmek için beni motive ediyor." ifadelerini kullandı.

Jesus kulüplerin Covid-19 nedeniyle maaş kesintisine gitmesi hakkında ise, "Benim diğerlerinden bir farkım yok. Dünyanın her yerinde profesyonellerin başına geliyor. Benim maaşım da tartışılabilir." şeklinde konuştu.

Portekizli teknik adam, daha önce Benfica, Sporting Lizbon, Braga ve Vitoria Guimaraes gibi ülkesinin önde gelen kulüplerinde ve Suudi Arabistan'ın El-Hilal takımında görev yapmıştı.

Yorumlar (0)