Fenerbahçe'nin hedefinde Emre Mor var!

Gelecek sezon şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te top koşturan 22 yaşındaki Emre Mor'u kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Genç oyuncu ile Trabzonspor'un da temas kurduğu öğrenildi.

SPOR 27.06.2022, 12:34 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin hedefinde Emre Mor var!

Geçen sezon Trabzonspor'un ardından Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Bu hedef doğrultusunda kariyeri kupalarla dolu Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllığına anlaşan sarı lacivertliler, transfer girişimlerini de hızlandırdı.

Takımını genç ve dinamik oyunculardan oluşturmak isteyen 67 yaşındaki teknik adam, performansı düşük olan Mesut Özil'in kadro dışı bırakılması kararını desteklemişti. İddialara göre Jorge Jesus, VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen Emre Mor'u takımında görmek istiyor. 

Transferi başkanlar sonlandıracak!

24 yaşındaki Emre Mor'un da Fenerbahçe'ye gelerek şampiyonluk yaşamak istediği belirtildi. Edinilen bilgilere göre genç futbolcuyla yapılan transfer görüşmelerinde önemli bir aşamaya gelindi. Transferi bitirmek için iki kulübün başkanlarının bir araya geleceği aktarıldı. Transferde takas seçeneğinin de masada olduğu kaydedildi. 

En fazla 3 milyon euro ödemek istiyorlar

Fenerbahçe yönetiminin, Emre Mor için en fazla 3 milyon euro ödemek istediği belirtildi. Süper Lig'den bazı kulüplerin de Emre Mor'a talip olduğunu bilen sarı lacivertli yönetim, transferi bir an önce bitirmek istiyor. Transferin önümüzdeki günlerde netleşebileceği ifade edildi.

Trabzonspor da devrede!

İddialara göre Emre Mor ile ilgilenen takımlardan biri de geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor oldu. Bordo mavili yönetimin Emre Mor için Karagümrük Kulübü ile görüştüğü, gerekirse Gervinho'nun da takasta kullanılabileceği kaydedildi.

Geçen sezon 29 maça çıktı

Daha önce Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray ve Olimpiakos gibi kulüplerde oynayan Emre Mor, Türkiye A Milli Takım forması da giymişti. Dortmund günlerinden sonra düşüşe geçen genç futbolcu, kariyerinde zorlu zamanlar yaşamıştı. Geçen sezon ligde Fatih Karagümrük ile 29 maça çıkan Emre Mor, 6 gol atmış ve 4 asist yapmıştı.

Yorumlar (0)