Fenerbahçe'nin hedefi çıkışa geçmek, rakip Hatayspor

Ligde cumartesi günü oynanan derbi maçında deplasmanda Trabzonspor'a boyun eğen Fenerbahçe, 16'ncı hafta karşılaşmasında sahasında Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor'u ağırlayacak. Bu akşam oynanacak kritik maç öncesi Fenerbahçe'de eksikler bulunuyor. İşte maça dair detaylar...

SPOR 27.12.2022, 10:29 27.12.2022, 10:52 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin hedefi çıkışa geçmek, rakip Hatayspor

Spor Toto Süper Lig'de Dünya Kupası arasının ardından oynadığı ilk maçta deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Bordo mavililer karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan ve maç boyunca isabetli şut çekemeyen Jorge Jesus'un öğrencileri, bugün oynanacak yeni lig maçına odaklandı.

Fenerbahçe-Hatayspor maçı saat kaçta?

Galatasaray'ın İstanbulspor'u yenmesiyle liderlik koltuğunu devreden 29 puanlı Fenerbahçe, bugün saat 20.00'de sahasında Hatayspor'u konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak kritik karşılaşmada hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak. 

Liderliği Galatasaray'a katıran Fenerbahçe, Hatayspor'u yenmek için sahaya çıkacak. Ligde çıktığı son iki maçta Giresunspor ve Trabzonspor karşısında yenilgi alan Fenerbahçe, Hataysapor'u mağlup ederek 3 puana uzanmak istiyor. Rakip Hatayspor, topladığı 15 puanla ligin 14'üncü basamağında yer alıyor. 

Sarı lacivertlilerde eksikler var

Sarı lacivertlilerde Trabzonspor deplasmanında kırmızı kart gören Crespo, Hatayspor karşısında sahaya çıkamayacak. Sakatlığı süren Joao Pedro'nun da bu maçta görev yapamayacağı belirtildi. Arda Güler, Nazım Sangare ve Luan Peres'in maçta oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Portekizli hoca Jorge Jesus, bu oyuncular için son kararını maç saatinde verecek.

Ferdi Kadıoğlu kart sınırında

Trabzonspor karşısında sahaya çıkan Osayi-Samuel ile Michy Batshuayi'nin ilk 11'de yer alması beklenmiyor. Jesus'un, bu oyuncuları dinlendireceği düşünülüyor. Ferdi Kadıoğlu, bu maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve Antalyaspor deplasmanında oynayamayacak.

Volkan Demirel, galibiyet hedefine kilitlendi

17 yıl Fenerbahçe'nin formasını giydikten sonra kariyerine teknik direktör olarak devam eden Volkan Demirel, Hatayspor'u üst sıralara çıkarmayı hedefliyor. Karagümrük'ün teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği iki maçtan da birer puan çıkaran genç hoca, üçüncü karşılaşmada galip gelmek istiyor. Volkan Demirel, Hatayspor'un başında çıktığı 8 maçta 4'ünü kazandı.

Yorumlar (0)