Fenerbahçe mi Galatasaray mı? Carvalho seçimini yaptı

Transfer sezonunda Fenerbahçe ve Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Portekizli futbolcu Willam Carvalho seçimini yaptı. 

SPOR 06.07.2022, 10:41 06.07.2022, 17:19
Fenerbahçe mi Galatasaray mı? Carvalho seçimini yaptı

Real Betis’in kamp kadrosuna dâhil edilmeyen ve kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan William Carvalho’nun Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Futbolcu ile her konuda mutabakata varan sarı-kırmızılı yöneticiler, gün içinde İspanya’ya giderek transferi noktalamaya çalışacak. 

Jorge Jesus tarafından ısrarla isteniyordu

Uzun süredir adı Fenerbahçe ile anılan ve özellikle teknik direktör Jorge Jesus tarafından ısrarla istenen Portekizli futbolcu William Carvalho’nun Galatasaray ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Carvalho ve Joao Pedro transferleriyle orta sahadaki eksiklerini gidermek isteyen Dursun Özbek yönetimi, Fenerbahçe’ye de transfer çalımı atmayı hedefliyor. William Carvalho ile ilgilenen kulüpler arasında bazı Premier Lig ekiplerinin de olduğu bildirildi. 

Real Betis, Carvalho için 16 milyon avro ödemişti

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 16 milyon avro olan William Carvalho, 2018 yılında Sporting Lizbon’dan Real Betis’e 16 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Son 4 senede La Liga’da toplam 103 maça çıkan Portekizli yıldız, bu müsabakalarda takımına 4 gol, 8 asistlik katkı sağladı. 73 kez de Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyen yıldız orta saha, bu müsabakalarda 5 kez gol sevinci yaşadı. 

Yorumlar (0)