Fenerbahçe kötü gidişe Trabzonspor deplasmanında 'dur' dedi

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertliler, Pelkas'ın şık golü ile karşılaşmayı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

SPOR 28.02.2021, 21:11
Fenerbahçe kötü gidişe Trabzonspor deplasmanında 'dur' dedi

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Fenerbahçe 1-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Yunan futbolcudan şık gol

Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü, dakikalar 76'yı gösterdiğinde Dimitrios Pelkas attı. Genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun pasında Dimitrios Pelkas, topu sürdü ve takım arkadaşlarının yardımını bekledi. Ceza sahası yayına doğru ilerleyince Pelkas, topu kaleye doğru gönderdi ve Uğurcan Çakır'ın solundan top filelerle buluştu.

Trabzonspor'un serisi son buldu

Trabzonspor deplasmanında 4 maçlık aradan sonra kazanmayı başaran Fenerbahçe, puanını 54'e çıkardı. 10 maç aradan sonra yenilen Trabzonspor ise 48 puanda kaldı.

Trabzonspor, ligde bir sonraki karşılaşmasını 4 Mart Perşembe günü saat 16.00'da Kasımpaşa ile İstanbul'da oynayacak. Fenerbahçe ise aynı gün saat 19.00'da Fraport-TAV Antalyaspor'u misafir edecek.















Yorumlar (0)