Fenerbahçe, Kim Min-Jae’nin sağlık durumunu açıkladı 

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, başarılı savunma oyuncusu Kim Min-Jae’nin ülkesinde ayak bileğinden ameliyat olduğu açıklandı. 

SPOR 10.05.2022, 10:54 10.05.2022, 18:02
Fenerbahçe, Kim Min-Jae’nin sağlık durumunu açıkladı 

Sezon başında Çin’in Beijing Guoan takımından 3 milyon avro bonservis bedeli ile transfer edilen ve sergilediği performansla kısa sürede sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi haline gelen Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, ülkesinde ayak bileğinden operasyon geçirdi. 

Fenerbahçe’den operasyon sonrası açıklama geldi

Fenerbahçe’den de başarılı oyuncunun geçirdiği operasyon sonrası bir geçmiş olsun mesajı paylaşıldı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Futbolcumuz Kim Min-Jae, ülkesi Güney Kore’ye giderek ayak bileğinden ameliyat olmuştur. Oyuncumuzun ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlanmış ve rehabilitasyon aşamasına geçilmiştir. Oyuncumuza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Bu sezon 30 maçta forma giydi

Bu sezon Fenerbahçe forması ile 30 maça çıkan Kim Min-Jae, 1 gol atma başarısı gösterdi. Sergilediği performansla uzun süredir İtalyan ve İngiliz takımlarının radarında olduğu iddia edilen Güney Koreli yıldızın Transfermarkt’taki güncel piyasa değeri 11 milyon avro olarak dikkat çekiyor. Çıktığı 30 maçta 3 kez sarı kart gören 25 yaşındaki stoper, 1 de kırmızı kartla cezalandırıldı. 

Yorumlar (0)