Fenerbahçe, Kayserispor'u geçerek ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladı

Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Hes Kablo Kayserispor'u evinde 3-0'lık skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu. Sarı-lacivertlilerin golleri; Mame Thiam, Mbwana Samatta ve Papiss Cisse'den geldi.

SPOR 25.01.2021, 21:16
Fenerbahçe, Kayserispor'u geçerek ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladı

Süper Lig'in 21. hafta müsabakasında Fenerbahçe ile Hes Kablo Kayserispor kozlarını paylaştı. İstanbul Kadıköy'de bulunan Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Tüm forvet hattı gol attı

Sarı-lacivertlilere 3 puanı getiren golleri; dakikalar 20'yi gösterdiğinde Dimitris Pelkas'ın asisti ile Mame Thiam, dakikalar 51'i gösterdiğinde Mame Thiam'ın asisti ile Mbwana Samatta ve dakikalar 86'yı gösterdiğinde Kemal Ademi'nin asisti ile Papiss Cisse kaydetti.

Evindeki galibiyet serisini 4 karşılaşmaya çıkaran Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk yarısını 42 puanla ilk sıradaki Beşiktaş'ın 2 puan arkasında tamamladı. Hes Kablo Kayserispor ise 19 puanda kaldı.

Fenerbahçe, ligdeki bir sonraki karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u misafir edecek. Hes Kablo Kayserispor ise bir başka İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'ya misafir olacak.





Yorumlar (0)