Fenerbahçe imzayı attırdı! İşte Batshuayi transferinin detayları!

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Michy Batshuayi ile 2+1 yıllığına anlaşan Fenerbahçe, bu transfer için Chelsea'ye 3 milyon 500 bin avro ödeyecek. İmza töreninde konuşan Batshuayi, "Hem Türkiye'ye hem de Fenerbahçe'ye geldiğim için keyifliyim. Çok iyi karşılandım." dedi.

SPOR 03.09.2022, 00:47 05.09.2022, 09:12 Hakan Öksüz
Fenerbahçe imzayı attırdı! İşte Batshuayi transferinin detayları!

Forvet transferinde geç kalan ve Maxi Gomez'i Trabzonspor'a kaptıran Fenerbahçe, aradığı golcüyü nihayet buldu. Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta top koşturan Belçikalı forvetin transferi için İngiliz ekibi Chelsea ile anlaşan sarı lacivertliler, KAP bildiriminde bulundu. Batshuayi ile 2+1 yıllığına anlaşıldığını bildiren Fenerbahçe, bu transfer için Chelsea'ye 3 milyon 500 bin avro ödeme yapılacağını duyurdu.

"Son derece keyifliyim"

28 yaşındaki Belçikalı golcünün Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yapılan imza törenine ilişkin fotoğraflar, Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Fenerbahçe'ye geldiği için bir hayli heyecanlı olduğunu belirten Michy Batshuayi, "Son derece keyifliyim. Hem Türkiye'ye hem de Fenerbahçe'ye geldiğim için mutluyum. Oldukça iyi karşılandığımı söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Batshuayi'nin forma giydiği takımlar

Teknik direktör Jorge Jesus'un mutlaka alınmasını istediği Batshuayi, Avrupa'nın önemli takımlarında forma giydi. Standart Liege'deki performansıyla göz doldurduktan sonra Marsilya'ya giden Belçikalı forvet, 2016'da 39 milyon avro bedelle İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin yolunu tuttu. Chelsea formasıyla çıktığı 77 maçta 25 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Batshuayi; Borussia Dortmund, Valencia ve Crystal Palace gibi takımlarda da top koşturdu.

Yorumlar (0)