Fenerbahçe ilk transferini yaptı: Bonservisi alındı

Fenerbahçe Futbol Kulübü, Göztepe ile kiralık olarak anlaştığı İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini satın aldı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada transferin resmi olarak tamamlandığı belirtildi. Eğribayat, gelecek sezon Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak.

SPOR 12.05.2023, 15:18
Fenerbahçe ilk transferini yaptı: Bonservisi alındı

Fenerbahçe, ilk kalecisi Altay Bayındır'ın sakatlığı sonrası forma giyen İrfan Can Eğribayat'ın bonservis opsiyonunu kullanarak oyuncuyu kadrosuna kattı.

Tartışma sonrası kadro dışı kalmıştı

Fenerbahçe, sezon başında Göztepe'den 500 bin euroya kiraladığı kaleci İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini 1 milyon 200 bin euroya aldı.

Böylece, Göztepe toplam 1 milyon 700 bin euro kazanmış oldu. 24 yaşındaki kaleci, istikrarlı performansıyla dikkat çekmişti ancak geçen sezon taraftarla yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılmıştı. İrfan Can'ın transferi için Trabzonspor ve İngiltere Premier Lig ekibi Southampton da adı geçen takımlar arasındaydı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada transferin resmi olarak tamamlandığı belirtildi. Eğribayat, gelecek sezon Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak.

Yorumlar (0)