Fenerbahçe gözünü Alman stopere dikti

Stoper arayışlarına devam eden Fenerbahçe yönetimi, gözünü bu kez Köln’ün 1.90’lık dev stoperi Timo Hübers’e çevirdi. 

SPOR 22.11.2022, 13:07 23.11.2022, 17:06
Fenerbahçe gözünü Alman stopere dikti

Jorge Jesus yönetiminde hem Spor Toto Süper Lig’de hem de Avrupa’da başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, stoper bölgesinde yaşanan peş peşe sakatlıklar sebebiyle devre arasını iple çekti. Sezonun ikinci yarısında aynı sıkıntıya düşmek istemeyen sarı-lacivertliler, stoper bölgesini kaliteli isimlerle güçlendirmek istiyor. 

İncelemeye alındı

Önce Luan Peres, ardından da Gustavo Henrique’nin sakatlıklarıyla stoper hattında rotasyon yapamayan teknik direktör Jorge Jesus, Attila Szalai’yi her maç aralıksız olarak oynatmak zorunda kalmıştı. Bu kapsamda transfer için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, Köln’ün 1.90 boyundaki stoperi Timo Hübers’i incelemeye aldı. Almanya’nın alt yaş milli takımlarında da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu için nabız yoklanacağı, sezon sonu için de hamle yapılabileceği bildirildi. 

Timo Hübers kimdir?

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7,5 milyon avro olan Alman stoper Timo Hübers, profesyonel futbol kariyerine Hannover altyapısında başladı. 2015 yılında Köln’e transfer olan başarılı oyuncu, 1 sene sonra tekrar Hannover’e geri döndü. 2021 yılında bir kez daha Hannover’den ayrılarak Köln’e imza atan Hübers, son dönemde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Sağ bek ve ön libero pozisyonunda da oynayabilen 26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Yorumlar (0)