Fenerbahçe, Göztepe'ye konuk oluyor!

Süper Lig'in 13. hafta maçında Fenerbahçe, Göztepe ile karşı karşıya geliyor.

SPOR 30.11.2019, 10:16 12.01.2020, 15:32
Fenerbahçe, Göztepe'ye konuk oluyor!

Süper Lig'in geride kalan 12 haftasını 21 puanla 4. sırada bitiren Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile sahadan 0-0 eşitlikle ayrılmıştı. Bu sezon 15 puan kaybının 10'unu dış sahada tadan sarı-lacivertli takım, deplasmanda 6 maçta 2 galibiyet elde edebildi.

Trabzonspor'u 1-0 yendikten sonra BtcTurk Yeni Malatyaspor'la 1-1 berabere kalan Göztepe, geçtiğimiz hafta da Aytemiz Alanyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Son 3 haftada yenilgisi olmayan İzmir ekibi, 13. haftaya 16 puan ve averajla 9. sırada yer alarak başladı.

Göztepe ile Fenerbahçe arasında 30 Kasım Cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan maçın hakemliğini Abdulkadir Bitigen yapacak.

Takımların muhtemel 11'leri şu şekilde:

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan, Castro, Soner, Mossoro, Napoleoni, Serdar, Jerome.

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Zanka, Hasan; Ozan, Gustavo; Tolga, Emre, Rodrigues; Kruse (Alper).

Max Kruse ve Vedat Muriqi kadroda

Fenerbahçe'de sakatlığı sona eren Max Kruse ve Vedat Muriqi karşılaşmanın kadrosunda yer alıyor.

1,5 aydır sahalarda yer almayan Kruse ile sakatlığı sebebiyle ilk kez geçtiğimiz hafta forma giyemeyen Muriqi, Göztepe karşılaşmasından önce takımla beraber antrenmana katıldı.

Sarı-lacivertli takımda sakatlığı devam eden Mevlüt Erdinç ile kırmızı kart cezalısı Mauricio Isla, Göztepe maçında görev alamayacak.

Fenerbahçe'de Nabil Dirar, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Dirar, Göztepe karşılaşmasında dasarı kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve 14. hafta oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Göztepe'de sakatlıkları devam eden Andre Poko'nun yanı sıra Kerem Atakan Kesgin ve Yusuf Talum, Fenerbahçe karşılaşmasında yer almayacak.

Yorumlar (0)