Fenerbahçe gol oldu yağdı

Fenerbahçe, yeni sezona hazırlık çalışmaları çerçevesinde Arnavutluk takımlarından KF Tiran ile oynadığı maçı 4-0 kazandı.

SPOR 25.06.2022, 20:33
Fenerbahçe gol oldu yağdı

Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki maçı Çağrı Yıldırım, Şafak Nalbantoğlu ve İlker Yasin Avcı hakem üçlüsü yönetti.

İlk devrede tek gol Berisha'dan

Müsabakaya sarı-lacivertliler; Ertuğrul Çetin, Novak, Serdar Aziz, Lemos, Osayi-Samuel, Mert Hakan Yandaş, Lincoln, İrfan Can Kahveci, Bruma, Gustavo ve Berisha ilk 11'iyle çıktı.

Fenerbahçe, 9'uncu dakikada Berisha'nın golüyle öne geçti. Ev sahibi ekipte, karşılaşmanın 25'inci dakikasında Lemos'un yerine Tisserand oyuna girdi. Maçın ilk devresi 1-0'lık skorla tamamlandı.

İkinci devrede 8 oyuncu değişikliği

Sarı-lacivertliler ikinci devreye Mert Hakan Yandaş'ın yerine Crespo, Berisha'nın yerine de Valencia değişikliğiyle başladı.

Fenerbahçe, mücadelenin 52'inci dakikasında Lincoln Henrique'nin korner atışında Novak'ın kaydettiği golle farkı 2'ye yükseltti.

Sarı-lacivertlilerde 67'inci dakikada üç futbolcu değişikliği gerçekleştirildi. Novak, Osayi-Samuel ve İrfan Can Kahveci oyundan alınırken, Uğur Kaan Yıldız, Burak Kapacak ve Samatta oyuna girdi. Maçın 75'inci dakikasında ise Gustavo, Henrique ve Bruma oyundan alındı, İsmail Yüksek, Muhammed Gümüşkaya ve Pelkas oyuna dahil oldu.

84'üncü dakikada Fenerbahçe farkı 3'e yükseltti. Valencia'nın yerden yaptığı ortada arka direkte Pelkas meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Sarı-lacivertliler, 88'inci dakikasında karşılaşmanın skorunu tayin eden golü attı. Burak Kapacak'ın yaptığı ortada Samatta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı.

Sarı-lacivertlilerden milli takımlarında oldukları için izinli olan Rossi, Zajc, Miha, Szalai, Serdar Dursun, Ferdi Kadıoğlu ve Altay Bayındır kadroda yer alamadı. 













Yorumlar (0)