Fenerbahçe 'gol kralı'nı açıkladı

Fenerbahçe, Serdar Dursun'u renklerine bağladığını açıkladı. Oyuncuyla 3+1 senelik anlaşma imzalandı.

SPOR 15.06.2021, 19:07
Fenerbahçe 'gol kralı'nı açıkladı

Fenerbahçe, uzun bir süredir kadrosuna katmak istediği Serdar Dursun transferinde mutlu sona ulaştı. 

Sarı-lacivertli ekip, Dursun ile 3+1 senelik sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Kulübümüz, 2020-21 sezonunda 2. Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'de oynayan santrafor Serdar Dursun’u bonservissiz olarak 3+1 yıllığına renklerimize bağlamıştır. Kendisine Fenerbahçe formasıyla başarılar ve şampiyonluklarla dolu seneler temenni ederiz. Kulübümüze hoş geldin Serdar Dursun." denildi. 

Şenol Güneş eleştirilmişti

Şenol Güneş tarafından EURO 2020 kadrosuna dahil edilmemesi sebebi ile tartışma yaratan Serdar Dursun, geçtiğimiz günlerde A Milli Takım hakkında konuşmuştu.

29 yaşındaki golcü futbolcu, "Benim bir oyuncu olarak yapmam gereken çalışmak ve sahada her şeyimi ortaya koymaktır. Bu hususta karar hocamızındır ve kendisine elbette saygı duyuyorum. Daha çok çalışıp A Milli Takım formasını giymek istiyorum. En büyük hayalim Türkiye formasını terletmek." demişti.

36 maçta 29 gol

Bundesliga 2'de geçtiğimiz sezon 27 defa ağları sarsan Serdar Dursun, Avrupa liglerinde gol krallığı yaşayan ilk Türk oyuncu olarak da tarihe geçti.

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda transferi Serdar Dursun bu sezon Darmstadt forması altında 36 müsabakada 29 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.

Yorumlar (0)