Fenerbahçe Genel Menajeri'nden Obradovic açıklaması...

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Başantrenör Zeljko Obradovic'in sözleşmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR 01.05.2020, 17:50
Fenerbahçe Genel Menajeri'nden Obradovic açıklaması...

Gherardini, Eurodevotion'un canlı yayınına katılarak,  “Zeljko Obradovic’in verdiği mesajler çok kıymetli ve önemliydi. Kulübün Zeljko Obradovic’in sözlerini ciddi şekilde değerlendirdiğini biliyorum. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir ve belli olur” dedi.

Obradovic geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe dahil hiçbir takımla sözleşme görüşmesi yapmadığını belirterek, “Kontrat durumuyla alakalı ne Fenerbahçe’den ne de başka bir kulüpten hiçbir yetkiliyle henüz bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif olmadı. Profesyonel kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka hiçbir kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var. Kontrat durumuyla alakalı ne Fenerbahçe’den ne de başka bir kulüpten hiçbir yetkiliyle henüz bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif olmadı. Profesyonel kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka hiçbir kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)