Fenerbahçe geleceğe yatırım yapmak istiyor!

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ocak ayı transfer döneminde ve sezon sonunda kadrosuna sol bek, kanat ve golcü takviyeleri yapmayı planlıyor.

SPOR 10.11.2019, 10:59 10.11.2019, 11:02
Fenerbahçe geleceğe yatırım yapmak istiyor!

Ligde şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olan sarı-lacivertli kulüp, transfer çalışmaları için kolları şimdiden sıvadı.

Sezon başında yaptığı nokta atışı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, tamamen devre arası transfer dönemine odaklandı. Sarı-lacivertli takımda iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

nabil dirar ile ilgili görsel sonucu

İlk imzalar takım içerisinde atıldı

Fenerbahçe ilk olarak, 2020 Mayıs ayında kontratı bitecek olan Faslı oyuncu Nabil Dirar ile 2022 yılına kadar yeni bir sözleşme imzaladı. Dirar için düzenlenen imza töreninde konuşan Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertli kulüpte sözleşmesi sona erecek olan diğer futbolcular ile ilgili de müjdeli haberi vermişti. Fenerbahçe'nin, Dirar'dan sonra Isla ve Ozan Tufan ile de masaya oturacağı ifade edilmişti.

Devre arasında önceliği sol bek olan Fenerbahçe'de, golcü ve kanat transferi de gündemde yer alıyor. Sarı-lacivertlilerde Victor Moses'ın kiralık kontratının bitecek olması, Fenerbahçe'yi kanat oyuncusu aramaya sevk etti.

U17 Dünya Şampiyonası'nı izlediler

Hem Ocak ayı transfer dönemi için hem de yeni sezonun transferleri için yoğun mesai harcamaya başlayan yönetim, birçok futbolcuyla temas kurmaya başladı. Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile bir görüşme yaptı. Transferin gündem olduğu bu görüşmede, isimden çok geleceğe yatırım yapma kararı verildi. Sarı-lacivertli kulübün scoutları bu gelişmenin ardından gözünü U17 Dünya Şampiyonası'na diktiler.

Akinkunmi Amoo ile ilgili görsel sonucu

Brezilya'da devam etmekte olan FIFA U17 Dünya Şampiyonası'nda birçok ülkenin scoutları futbolcuları izlemek için gidiyorlar. Brezilya basınında, Türkiye'den de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın scout ekiplerinin şampiyonayı yerinden takip ettiği yazıldı. Haberin detayında, özellikle son 16 turunda Nijerya'nın Hollanda'ya karşı 3-1 kazandığı karşılaşmada bazı futbolcuların Fenerbahçe ve Beşiktaş scoutları tarafından yakın markaja alındığı iddia edildi. Nijerya'da forma giymekte olan  Samson Tijani, Akinkunmi Amoo, Ibrahim Said ve Olakunle Olusegun gibi oyuncuların oldukça beğenildiği belirtildi. Nijerya basınında da benzer bir haber yer aldı.

Etienne Eto'o' ile ilgili görsel sonucu

Bir diğer haberde ise Samuel Eto'o'nun oğlu Etienne Eto'o turnuvaya katılmayınca, Kamerun'da tüm gözler ofansif orta saha Steve Mvoue'ye çevrildi. U17 Afrika Uluslar Kupası'nda 'En İyi Oyuncu' olarak seçilen Mvoue, gösterdiği performans ile A Millî Takım'ı çalıştıran Seedorf tarafından Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edilmişti.


 

Yorumlar (0)