Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Hatay'da moral tazeledi

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor deplasmanına misafir oldu. Sarı-lacivertliler, Mame Thiam ve Jean-Claude Billong'un kendi kalesine kaydettiği gollerle 2-1 kazandı. Ev sahibi ekibin tek sayısı, golcü futbolcu Aaron Boupendza'dan geldi.

SPOR 02.02.2021, 18:22
Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Hatay'da moral tazeledi

Süper Lig'in 23. hafta açılış müsabakasında Fenerbahçe, deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Altay'dan muhteşem performans

Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren goller; dakikalar 26'yı gösterdiğinde Mame Thiam ve dakikalar 88'i gösterdiğinde kendi kalesine yaptığı vuruşla Jean-Claude Billong'dan geldi. Atakaş Hatayspor'un tek sayısını ise maçın son dakikalarında, sezonun en golcü futbolcusu Aaron Boupendza kaydetti. Sarı-lacivertli ekibin genç file bekçisi Altay Bayındır, gerçekleştirdiği 6 kurtarışla galibiyeti getirdi.

Fenerbahçe liderliğini sürdürdü

Bu neticenin sonrasında art arda üçüncü, son 9 karşılaşmada ise 8. galibiyetini alan sarı-lacivertliler, puanını 48'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Son 4 karşılaşmada 3 kez puan kaybı yaşayan Atakaş Hatayspor ise 35 puanda kaldı.

Ligin 24. haftasında Fenerbahçe, dev derbide Galatasaray'ı misafir edecekken, Atakaş Hatayspor ise bir başka İstanbul temsilcisi olan Kasımpaşa'nın konuğu olacak.



Yorumlar (0)