Fenerbahçe forvetlerini bekliyor!

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kaçan fırsatların ardından gözler sakatlığı devam eden forvet oyuncularına çevrildi.

SPOR 26.11.2019, 09:27 12.01.2020, 16:15
Fenerbahçe forvetlerini bekliyor!

Kosovalı yıldız oyuncunun bileğinde ikinci derecede yırtık meydana gelmişti. MR sonuçlarına bakıldığında, 5 hafta daha forma giymemesi gerekiyor. Ancak söz konusu, kendine iyi bakan ve güçlü bir fiziğe sahip olan Muriqi olunca, işler birazda olsa değişiyor. Kendisini zorlaması halinde durumu çok daha kötü bir hale gelebilir. Kruse’nin bugün ya da yarın yeniden sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi. Ancak Göztepe karşısında oynama ihtimali düşük görünüyor. Başarılı oyuncu kendisini MR sonuçlarının ardından iyi hissetmeye başladı.

Sağlık ekibinin yoğun çabaları, yıldız futbolcunun tedaviye hızlı yanıt vermesi sebebiyle sahalara daha hızlı döneceği tahmin ediliyor. Muriqi, yarınki antrenmanda kendini deneyecek. Eğer idman esnasında ağrıları artmazsa, cumartesi günü oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında forma giyebilir.

Mevlüt Erdinç yetişemeyecek

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşılaşmasından önce son antrenmanını yaparken Mevlüt Erdinç’in de sakatlanması büyük şoka neden olmuştu. Başarılı oyuncunun arka adalesinde yırtık bulunuyor.

Tedavisi süren Mevlüt’ün bu hafta sonuna yetişmesine imkansız gözüyle bakılıyor. Mevlüt Erdinç'in, önümüzdeki hafta yeniden kontrolleri yapılacak. İyileşme sürecine göre, sahalara dönüşü hakkında bir tarih ortaya çıkacak.

Max Kruse belirsizliği devam ediyor

Max Kruse’nin sakatlığı oldukça ilginç bir şekilde ilerliyor. Ekim ayındaki millî arada kasığından sakatlık yaşayan Alman yıldız, 8. haftadaki Denizlispor karşılaşmasında forma giymesi için yoğun çaba sarf edilmişti. Ancak ligde 12. hafta geride kaldı ve tecrübeli futbolcu hâlâ sahalarda yer almadı. Bunun sebebi, riskli bir bölgeden sakatlık yaşamış olması olarak belirtiliyor.

Kendisini zorlaması durumunda sakatlığı çok daha kötü bir hal alabilir. Kruse’nin bugün ya da yarın yeniden sağlık kontrolünden geçirileceği ifade edildi. Ancak Göztepe maçında oynama ihtimali oldukça düşük...

Yorumlar (0)