Fenerbahçe finalde

Kadın Futbol Süper Ligi yarı final maçında Fenerbahçe, 2-0 kazandığı müsabakanın rövanşında Galatasaray ile 2-2'lik skorla berabere kalarak finale adını yazdırdı.

SPOR 20.05.2023, 18:28
Fenerbahçe finalde

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan derbi mücadelesinde sarı-lacivertlilerin gollerini 1'inci dakikada Danielle Julia ve 90+4'üncü dakikada penaltıdan Zenatha Coleman attı. Sarı-kırmızılıların gollerini ise 56'ıncı dakikada penaltıdan Ebru Topçu ve 85'inci dakikada Berna Yeniçeri kaydetti.

Fenerbahçe, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET-ALG Spor eşleşmesinin kazananıyla final mücadelesinde kozlarını paylaşacak. 



"Çok çalıştık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Serhat Deniz, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Lig bizim dilediğimiz gibi geçmedi. Sezon başı itibarıyla çok sayıda sakat futbolcumuz vardı. Bu yüzden kadroyu bir türlü oturtmayı başaramadık. Fakat play-off sürecinde işlerin lehimize döneceğini biliyorduk. Çok çalıştık. Oyuncularıma güveniyordum. Artık finaldeyiz. Allah'ın izniyle finali de kazanıp, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında kupayı kulübümüze kazandıracağız." yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)