Fenerbahçe, Fatih Karagümrük engelini aştı

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük deplasmanına misafir oldu. Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazanırken, goller Mame Thiam ve Enner Valencia'dan geldi. Ev sahibinin tek sayısını ise Fabio Borini kaydetti.

SPOR 13.02.2021, 21:14 14.02.2021, 18:13
Fenerbahçe, Fatih Karagümrük engelini aştı

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Vefa Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Fenerbahçe 2-1'lik skorla kazanmayı başardı.

Thiam ve Valencia sahne aldı

Sarı-lacivertli ekibe 3 puanı getiren golleri; dakikalar 19'u gösterdiğinde Mame Thiam ve dakikalar 53'ü gösterdiğinde Enner Valencia kaydetti. Ev sahibi ekibin tek sayısı ise dakikalar 67'yi gösterdiğinde Fabio Borini'den geldi.

Son 5 karşılaşmada 4. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 51'e yükselterek, maç fazlasıyla zirveye kuruldu. 4 maç ardından yenilen Fatih Karagümrük ise 37 puanda kaldı.

Süper Lig'de önümüzdeki hafta Fenerbahçe, evinde Göztepe ile karşılaşacakken, Fatih Karagümrük ise bir başka İstanbul ekibi Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak.

VAR, Fatih Karagümrük'ü üzdü

Geriye düştükten sonra çok daha etkili bir oyun ortaya koyan ve Fabio Borini ile farkı 1'e indirdikten sonra da baskısını iyice hissettiren Fatih Karagümrük'ün 74. dakikada kaydettiği gol, VAR kararı ile iptal edildi.











Yorumlar (0)