Fenerbahçe: Emre kavga etti ama küfür etmedi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Emre Belözoğlu'nun Nabil Dirar ile kavga ettiğini ancak kaptanın takım arkadaşlarına asla küfür etmediğini bildirdi. 

SPOR 17.07.2020, 12:44
Fenerbahçe: Emre kavga etti ama küfür etmedi!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile Nabil Dirar'ın antrenman esnasında ciddi boyutta kavga ettiği ve kaptanın takım arkadaşlarına küfür ettiği ileri sürülmüştü. 

Bunun üzerine Fenerbahçe'den konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, iddiaların aksine Emre Belözoğlu'nun takım arkadaşlarına küfür etmediği kaydedildi. 

Söz konusu açıklamada, Emre Belözoğlu ile Nabil Dirar arasında çıktığı ileri sürülen tartışmaya ilişkin açıklama yapmanın zorunlu olduğu belirtildi.

Emre Belözoğlu ile Nabil Dirar arasında antrenman esnasında her takımda karşılaşılabilecek düzeyde bir tartışma çıktığı ve kaptanın Nabil Dirar'a daha dikkatli olması için uyarı yaptığı ifade edildi. 

Diğer yandan, Emre Belözoğlu'nun, iddiaların aksine takım arkadaşlarına küfür etmediği ve haberlerde yer verilen olayların asla vuku bulmadığı kaydedildi. 

Teknik Direktörü Tahir Karapınar'ın, söz konusu tartışmanın ardından Nabil Dirar'ı tesislere gönderdiği öğrenildi. 

Yorumlar (0)