Fenerbahçe, dünya üçüncüsü oldu 

Ankara’da düzenlenen Kadınlar Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda son maçında Minas’ı 3-0 yenilgiye uğratan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, dünya üçüncüsü oldu. 

SPOR 20.12.2021, 08:46 22.12.2021, 08:43
Fenerbahçe, dünya üçüncüsü oldu 

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından Ankara’da düzenlenen Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Fenerbahçe, son maçında Brezilya’nın temsilcisi Minas ile karşılaştı. 

Maça kaliteli vuruşlarla başlayan Fenerbahçe, ilk teknik molaya önde girmeyi başardı. Atılan başarılı servislerle hızlı şekilde say kazanan sarı-lacivertli kadınlar, ilk seti 25-18 önde tamamlayarak 1-0'lık galibiyeti aldı. 



3-0 ile dünya üçüncülüğü elde etti 

İkinci sette de başarılı adımlar atan Fenerbahçe, teknik molaya 12-4 önde girdi ve başarı şansını artırdı. İkinci sette rakibinin sayı bulmasına neredeyse hiç izin vermeyen sarı-lacivertli temsilci bu seti 25-7 önde tamamladı. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın en farklı set galibiyeti bu maçta gerçekleşmiş oldu. 

Üçüncü sette ise Minas, teknik molaya önde giren takım oldu. Son sette mücadele etmeye başlayan Brezilyalı ekip, maçın son dakikalarında heyecanı doruğa çıkardı. Uzatmalara giden son set, 28-26 Fenerbahçe tarafından kazanıldı. Bu skorlar ile sarı-lacivertli takım, dünya üçüncülüğü elde etti. 

Yorumlar (0)