Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçına hazır! İşte detaylar!

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe, ilk sınavına Dinamo Kiev karşısında çıkacak. Ukrayna ekibi ile bu akşam Polonya'da karşılaşacak olan Fenerbahçe, avantajlı bir skor ile Türkiye'ye dönmek istiyor. İşte kritik karşılaşma hakkındaki detaylar...

SPOR 20.07.2022, 11:12 20.07.2022, 23:22 Hakan Öksüz
Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçına hazır! İşte detaylar!

Devler Ligi'nde gruplara kalmak isteyen Fenerbahçe, ilk sınavını bu akşam Ukrayna ekibi Dinamo Kiev karşısında verecek. Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda Kiev'i eleyerek adını 3'üncü tura yazdırmak isteyen sarı lacivertliler, teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde galibiyet için sahaya çıkacak.

Hazırlıklar tamamlandı

Kritik maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, maç saatini beklemeye başladı. Kiev maçı öncesi yapılan son antrenmanda yeni transferler olan Joshua King, Willian Arao ve Tiago Çukur'un da yer alması dikkat çekti. Koşunun ardından pas ve top kapma çalışması yapan Fenerbahçe, basına kapalı idmanda ise taktik çalışmalara geçti.

İşte Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçı listesi!

Soğuk algınlığı geçirdiği belirtilen Ferdi Kadıoğlu ile birlikte sakatlıktan dönemeyen Mert Hakan Yandaş ve Luiz Gustavo'nun antrenmanda yer almadığı görüldü. Kiev karşılaşması için UEFA'ya liste yollayan Fenerbahçe'nin kadrosundaki isimler dikkat çekti. Dinamo Kiev maçı Kim Min Jae, Nazım Sangare, Gustavo ve Pelkas gibi isimler yer almadı. Willian Arao, Joshua King, Emre Mor ve Lincoln gibi isimlerin ise listeye alındığı görüldü.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman?

Sarı lacivertliler, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına bu akşam çıkacak. Ukrayna'daki savaş nedeniyle Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turundaki Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı, Polonya'da yapılacak. 

Miejski Stadyumu'nda bu akşam 21.00'de oynanacak Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı, beIN SPORTS'tan canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmanın rövanşı, 27 Temmuz Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe, turu geçmesi halinde Avusturya'nın Sturm Graz takımı ile eşleşecek.

Yorumlar (0)