Fenerbahçe'den, Trabzonspor maçı protestosu: Bizim için futbol bitmiştir

Fenerbahçe'nin resmi televizyon kanalı, dün 00.00 sıralarında Trabzonspor maçının tamamını verdikten sonra, 23. dakikada Kim Min-Jae'nin kırmızı kart gördüğü pozisyon esnasında yayını keserek söz konusu hakem kararlarını protesto etti. 

SPOR 20.10.2021, 07:49
Fenerbahçe'den, Trabzonspor maçı protestosu: Bizim için futbol bitmiştir

Süper Lig'in 9. haftasındaki Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor.

"Bizim için futbol bitmiştir"

Maçın 23. dakikasında Kim Min-jae'nin oyundan atılmasına tepki göstermeye devam eden Fenerbahçe Kulübü, tepkilerine bir yenisini ekledi.

Fenerbahçe'nin resmi televizyon kanalı, müsabakanın tamamını tekrar vermeye başlarken, kırmızı kart pozisyonunun yaşandığı esnada yayını keserek, "Maçın 23. dakikasından sonra bizim için futbol bitmiştir. Bu, futbol değildir, bunun ne olduğu kamuoyunun takdiridir." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

"Türkiye'de bu tarz deneyimleriniz olmak zorunda"

Trabzonspor maçından sonra pozisyon ile ilgili açıklama yapan Kim Min-jae, "Futbolu bilenler de oyun dışı kalmam için zorlama bir karar verildi şeklinde düşünüyorlar. Kariyerim boyunca her zaman kurallar çerçevesinde oynamaya gayret ettim. Son kırmızı kartımı 2017'de gördüm. En üst seviyede oynadığım 5 senelik kariyerimde bir ilk oldu, sanırım Türkiye’de bu tarz deneyimlerimiz olmak zorunda" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)