Fenerbahçe'den Rizespor'a gol yağmuru!

Son haftaların formda ekibi Fenerbahçe, rakibi Çaykur Rizespor'un 35'inci saniyede 10 kişi kaldığı maçı 6-0 kazandı.

SPOR 22.04.2022, 22:36 23.04.2022, 01:26 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'den Rizespor'a gol yağmuru!

Son haftaların formda ekibi Fenerbahçe, Süper Lig'in 34'üncü hafta maçında deplasmanda Rizespor ile karşılaştı. Ligde oynadığı son 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik alan sarı lacivertliler, sahaya 3 puan parolasıyla çıktı. 

Ligde tutunmak isteyen Rizespor'un tek hedefi de galibiyetti ancak beklenmedik bir kırmızı kart, Karadeniz ekibinin tüm planlarını altüst etti. Karşılaşma başlar başlamaz Fenerbahçeli Crespo'ya faul yapan Baiano, yerde yatan rakibine tepki gösterdi.

Bülent Korkmaz'dan oyuncusuna tepki!

Bir türlü sakinleştirilemeyen Fabricio Baiano, Fenerbahçeli defans oyuncusu Kim Min Jae'yi de kolundan çekti. Bu hareket sonrası maçın hakemi, Baiano'ya kırmızı kartını çıkardı. Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, agresif hareketleri sonrası kırmızı kart gören Baiano'ya tepki gösterdi. Baiano, bu sezonki 5'inci kırmızı kartını gördü.

Karşılaşmanın henüz 35'inci saniyesinde 10 kişi kalan ev sahibi Çaykur Rizespor, karşılaşmanın kalan bölümünde kendi yarı sahasına gömülse de Fenerbahçe'nin golleri yağmur gibi geldi. 

3 penaltı golü!

9'uncu dakkada Diego Rossi'nin golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, rakibine üstünlük kurdu. Sarı lacivertliler, Serdar Dursun'un 45+1, 45+9 ve 51'de attığı golle farkı dörde çıkardı.

Nazım Sangare (65) ve Enner Valencia'nın (76) golleri skoru belirledi. Fenerbahçe, Çaykur Rizspor'u deplasmanda 6-0 mağlup etti.

Fenerbahçe puanını 65'e yükseltti!

Bu skorla birlikte Fenerbahçe puanını 65'e yükseltti ve maç eksiği bulunan lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 8'e indirmiş oldu. Düşme potasındaki Çayur Rizespor ise 30 puanla 18'inci sırada kaldı.

Ligde 35'inci hafta maçında Fenerbahçe, evinde Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Çaykur Rizespor ise Göztepe deplasmanına gidecek.

Yorumlar (1)
ömer sabri 2 yıl önce
haberi gördüm ve şok oldum abimler şaşırdı