Fenerbahçe'den orta sahaya bir takviye daha

Fenerbahçe, Miguel Crespo ve takımıyla görüşmelere başlandığını KAP'a iletti.

SPOR 04.09.2021, 19:08
Fenerbahçe'den orta sahaya bir takviye daha

Fenerbahçe, Portekiz'de Estoril Praia formasını terleten 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) bildirdi.

Resmi açıklama geldi

Sarı-lacivertli takım tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Kulübümüz, GD Estoril Praia Kulübü'nde forma giyen Portekizli oyuncu Miguel Crespo ile transfer görüşmelerine başlamıştır. 1996 yılında doğan orta saha oyuncusu, görüşmelere devam etmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere 5 Eylül Pazar günü İstanbul'a iniş yapacaktır." sözleri sarf edildi.

Miguel Crespo kimdir?

Son 3 sezondur Estoril Praia'da forma giyen Miguel Crespo, orta sahada hücuma yönelik oyunuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Zaman zaman sağ ve sol kanatta da görev alan Crespo, kariyerinin büyük kısmında orta sahada oynadı.

Futbol kariyerine Feirense Crespo altyapısında başlayan, ardından Neves, Merelinense ve Braga'da forma giyen Crespo, 2019 yılında transfer olduğu Estoril'de A Takım'a yükseldi. Fransa vatandaşlığı da bulunan Lyon doğumlu Portekizli oyuncu, 60 müsabakaya çıktı ve 9 gol kaydederken, 5 de asist yaptı.

Yorumlar (0)