Fenerbahçe'den Mesut Özil için son hamle geldi!

Fenerbahçe Mesut Özil ile yaptığı görüşmelerde büyük ilerleme kaydetti. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmeye aldı. Kesin kararını Aralık ayında verecek.

SPOR 30.11.2019, 11:50 12.01.2020, 15:30
Fenerbahçe'den Mesut Özil için son hamle geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sezon başında transferini gerçekleştirmek istediği Mesut Özil konusunda oldukça sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Akşamda yer alan habere göre; sarı-Lacivertli ekip, son dönemde Mesut ile yaptığı görüşmelerde büyük ilerleme yaşadı. Daha fazla forma giymek isteyen futbolcu, Fenerbahçe'nin sunduğu teklifi değerlendirmeye aldı.

Arsenal, yüksek maaş sebebiyle Mesut ile yolları ayırma fikrine olumlu yaklaşıyor. Fenerbahçe Ocak ayında satacağı futbolculardan gelecek sıcak paranın bir kısmını Mesut'un yıllık ücretine ayırmanın planlarını yapıyor.

Sarı-Lacivertli kulüp, Zajc, Jailson, Mehmet Ekici'yi satarak maddi kaynak üretmeyi hedefliyor.

7 maçta 504 dakika görev aldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mesut Özil transferine olumlu yaklaşıyor. Teknik adam, Mesut'un hücum hattında takıma büyük güç katacağını düşünüyor.

Başkan Ali Koç da Mesut'a olan ilgisini her fırsatta söylüyor. Görüşmelerin Aralık ayında sonlandırılacağı tahmin ediliyor.

Bilindiği üzere Arsenal Emery ile yolları ayırdı. Arsenal'in yeni teknik direktörünün Mesut ile ilgili vereceği karar da transferde büyük rol oynayacak. Mesut'un Ada takımıyla olan sözleşmesi 2021 yılının Haziran ayında sona eriyor. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon 7 karşılaşmada 507 dakika sahada yer aldı.

Mesut bu süre içinde 1 asist yaparak takımına katkıda bulundu.

Mesut Özil, Kasım ayında Küçük Çamlıca'da 10 milyon dolar ödeyerek bir tripleks villanın sahibi olmuştu.

Mesut'un uzun araştırmaların ardından eşi Amine Gülşe ile beraber evi gezip, gördükten sonra satın alma kararını onayladı. Yıldız futbolcu, bu villayı alarak Galatasaraylı eski yönetici Ergün Gürsoy'un da komşusu oldu.
 

Yorumlar (0)