Fenerbahçe'den Mesut Özil hamlesi!

Sarı-lacivertli kulüp yıldız futbolcu Mesut Özil için Arsenal ile temas kurmaya başladı. Rüya olarak adlandırılan bu transfer devre arasında gerçek olabilir.

SPOR 08.10.2019, 11:19 08.10.2019, 11:23
Fenerbahçe'den Mesut Özil hamlesi!

Fenerbahçe kulübünden taraftarları heyecanlandıran yeni bir hamle geldi. Millî arada transferlere yoğunlaşan sarı-lacivertli takımda, Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli bir araya gelerek Mesut Özil transferi için çalışmalara başladı. Comolli, Arsenalile temas kurarak şartları konuşmaya başladı.

Arsenal'da mutsuz şekilde kariyerine devam eden Mesut Özil, takımdan ayrılmak istiyor. İngiliz ekibi, oyuncunun devre arasında transferine sıcak bakıyor.

LONDON, ENGLAND - MARCH 10: Mesut Ozil of Arsenal walks past Unai Emery, Manager of Arsenal after being substituted off during the Premier League match between Arsenal FC and Manchester United at Emirates Stadium on March 10, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Fenerbahçe'nin Mesut Özil'i kiralama durumunda Arsenal'ın yardımda bulunacağı aktarıldı. Transfer gerçekleştiği durumda İngiliz ekibi yıldız oyuncunun maaşının bir kısmını karşılayacak.

6 yıldır Arsenal'da forma giymekte olan Mesut Özil'in takımı ile sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Futbolcu her fırsatta sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtiyor.
 

Yorumlar (0)