Fenerbahçe'den gönderilecek isimler belli oldu!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, yolların ayrılacağı isimlere karar verdi. 

SPOR 31.08.2020, 10:28 31.08.2020, 16:13
Fenerbahçe'den gönderilecek isimler belli oldu!

Fenerbahçe, 2020-2021 sezonundan önce önemli isimleri transfer etti.

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) tarafından verilen harcama limitine tepki gösteren sarı-lacivertliler, "Sevgi Limit Tanımaz" sloganıyla şu ana kadar 11 transfer gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un, kulüpten gönderilecek futbolcuları belirlediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Bulut'un, en az 9 futbolcuyu göndermek istediği ifade edildi. 

Söz konusu oyunculardan bazılarının takasta kullanılacağı tahmin edilirken, bazı oyuncuların da kendilerine başka bir kulüp bulmaları talep edilecek. 

Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Emre Belözoğlu'na verilen "gönderilecek oyuncular" listesinde şu isimler yer alıyor:

Murat Sağlam, Tolgay Arslan, Garry Rodrigues, Jailson, Michael Frey, Nabil Dirar, Mevlüt Erdinç, Sadık Çiftpınar, Miha Zajc.

Bulut'un söz konusu oyuncular hariç başka oyuncuların da gönderilmesi amacıyla yöneticiler ile görüşmede bulunacağı belirtildi. 

Murat Sağlam: Kendisinden beklenen performansı bir türlü gösteremedi. Bu sene Topuk Yaylası kampının en zayıf ismi olarak değerlendirildi. 

Tolgay Arslan: Beşiktaş'tan transfer edilen oyuncu, uyum sıkıntısı yaşadı.  

Garry Rodrigues: Geçen sene kötü bir performans gösterdi. Yüksek maaş alması nedeniyle Fenerbahçe'den gönderilecek isimler arasında yer aldı.

Jailson: Stoper olarak oynadığı sezonda en fazla tepki çeken oyuncu oldu. Kendisi için satış ya da kiralama olanakları düşünülecek.

Michael Frey: Vedat Muriç'in gitmesiyle beraber Enner Valencia'yı transfer eden Fenerbahçe, Michael Frey'i kadroda görmek istemiyor.

Nabil Dirar: Geçen sezon Emre Belözoğlu ile arasında gerginlik çıktı. Bu sene sarı-lacivertlilerin yaptığı transferler ile Dirar'ın forma giyme şansı kalmadı.

Mevlüt Erdinç: İstanbulspor mücadelesine iyi bir performans sergiledi ancak sık sık sakatlık yaşayan Mevlüt Erdinç ile yolların ayrılma ihtimali çok yüksek.

Sadık Çiftpınar: Geçen sezon kötü bir sakatlık geçirdi. Sadık Çiftpınar'ın kiraya verileceği tahmin ediliyor.

Miha Zajc: Fenerbahçe kadrosunda kalması çok güç görünen bir oyuncu. 

Yorumlar (0)