Fenerbahçe'den Gençlerbirliği'ne gol yağmuru!

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği'nin misafiri oldu. Sarı-lacivertliler; Mert Hakan, Perotti (2) Sosa ve Ozan Tufan'ın golleriyle maçı 5-1 kazanarak Ankara'dan 3 puanla ayrıldı.

SPOR 21.11.2020, 18:08
Fenerbahçe'den Gençlerbirliği'ne gol yağmuru!

Ligin 9. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe karşılaştı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada kazanan 5-1'lik skorla konuk ekip Fenerbahçe oldu.

Gol yağmuru

Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri 14. dakikada Mert Hakan Yandaş, 38 ve 69. dakikada Diego Perotti, 47. dakikada Jose Sosa, 72. dakikada Ozan Tufan kaydetti. Dimitrios Pelkas ise iki asist yaparak maçın öne çıkan isimlerden oldu. Sarı-lacivertlilerde Dimitris Pelkas ve Mbwana Smaatta'nın şutları direkten döndü. Gençlerbirliği'nin tek golünü 31. dakikada Diego Angelo kaydetti.

Fenerbahçe geçtiğimiz sezonun 14. haftasındaki Gençlerbirliği maçından (5-2) bu yana ilk defa bir Süper Lig karşılaşmasında 5 golü yine Ankara ekibine karşı kaydetti.

Bu galibiyetin sonrasında Fenerbahçe puanını 20'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Gençlerbirliği ise 5 puanda kaldı.

Süper Lig'de önümüzdeki hafta Gençlerbirliği, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Fenerbahçe ise derbide Beşiktaş'ı konuk edecek.





Yorumlar (0)