Fenerbahçe'den bir bomba daha

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu Willian Arao'nun transferi için futbolcunun kulübü Flamengo ile prensipte anlaşıldığını duyurdu.

SPOR 12.07.2022, 23:28 13.07.2022, 17:46
Fenerbahçe'den bir bomba daha

Fenerbahçe Spor Kulübü, Brezilyalı oyuncu Arao'nun transferi için futbolcunun takımı Flamengo ile prensipte anlaşmaya varıldığını açıkladı.

"Yarın akşam İstanbul'da olacak"

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Kulübümüz, Flamengo takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Willian Arao için kulübü ile prensipte anlaşmaya varmıştır. Futbolcu, sağlık kontrolü ve sözleşme görüşmeleri için yarın akşam saatlerinde İstanbul’a iniş yapacaktır." ifadelerine yer verildi.
 

Joshua King de bugün açıklanmıştı

Fenerbahçe Spor Kulübü, son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Watford ekibinde forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Norveçli oyuncu King'in transferi için prensipte anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Kulübümüz, Norveçli oyuncu Joshua King ile prensipte anlaşmaya varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve daha ileri transfer görüşmeleri yapmak için bu akşam saatlerinde İstanbul’a inecektir." ifadelerine yer verilmişti.
 

Yorumlar (0)