Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a cevap

Fenerbahçe Spor Kulübü, eski başkanlardan Aziz Yıldırım'ın otopark ile ilgili taleplerinin karşılanmadığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını savundu.

SPOR 25.06.2021, 00:48 25.06.2021, 13:54
Fenerbahçe'den Aziz Yıldırım'a cevap

Aziz Yıldırım, sarı-lacivertlilerde bugün başlayıp 26 Haziran Cumartesi günü son bulacak olan olağan seçimli genel kurul toplantısı için kulüpten eski yönetici Abdullah Kiğılı'nın yürüme sorunları sebebi ile otopark isteğinde bulunduklarını ve bu isteğin kabul edilmediğini belirtti. Yıldırım, daha evvel gideceğini duyurduğu genel kurula otopark tahsisi gerçekleşmediği için katılım sağlamayacağını açıkladı.

Fenerbahçe'den cevap

Fenerbahçe Spor Kulübü, Aziz Yıldırım'ın bu açıklamasına resmi internet adresi üzerinden cevap verdi.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Stadyumumuzdaki tüm otopark alanları, 25-26 Haziran tarihinde düzenlenecek kongremizde, önceki tüm kongrelerimizdeki gibi kullanıma kapalı olmasına, tüm mensuplarımıza da bu doğrultuda bilgi verilmiş olmasına karşın Sayın Aziz Yıldırım'ın dile getirdiği doğrultuda kendilerine bir alan açılmış, kongre giriş kartlarının teslim alınacağı bölgeye çok daha yakın olan Fenerium otoparkımızdan kendilerine yer tahsis edilmiştir. Dilerlerse otoparkın hemen üzerinde bulunan Fenerium Tribünü'nü de kullanabileceklerini de belirtmek isteriz. Dolayısıyla gerçekleştirilen bu açıklamanın hiçbir cümlesi gerçeği yansıtmamaktadır." sözleri sarf edildi.

"Stadımız elbirliğiyle inşa edilmiştir"

Aziz Yıldırım'ın başkanlık yaptığı dönemde yenilenen Ülker Stadyumu'na verdiği emeklerine işaret ettiği ifadelere değinilen açıklama, şöyle devam etti:

"Ayrıca söz konusu açıklamada belirtilen 'kulübümüzün kısıtlı olanakları ile bu anıt stadı inşa eden ve kulübümüze kazandıran insanlar olarak reva görülen bu uygulamayı esef ve üzüntüyle kınıyoruz' mesajına ilişkin de şunu vurgulamak isteriz ki bu stat, Sayın Aziz Yıldırım’ın önderliğinde, camiamızın elbirliği ve emekleriyle hiçbir devlet kurumundan tek kuruş destek almadan tümüyle Fenerbahçe'nin kaynaklarıyla inşa edilmiştir."

Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının genel kurula iştirak etmesini beklediklerinin aktarıldığı açıklama, "Beklentimiz, bugün canlı yayında söz vermiş bulunduğu gibi eski başkan Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu mensubu arkadaşlarının, kulübümüzün demokrasi bayramı olan kongremize katılım göstermeleridir." sözleriyle son buldu.

Yorumlar (0)