Fenerbahçe'den açıklama: Obradovic istifa etti mi?

SPOR 16.11.2019, 22:53
Fenerbahçe'den açıklama: Obradovic istifa etti mi?

Fenerbahçe Beko, deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova'ya 88-70 yenilmişti. Maçta bir mola sırasında ise takımın koçu Zeljko Obradovic futbolcularına küfür etmiş, o anlar kameralara yansımıştı.

Oyuncularına küfür etmişti

Obradovic'in "Sizler iyi çocuklarsınız. İyi çocuklar. S*ktirin gidin! Hepiniz s*ktirin! Gigi Datome sen de s*ktir! Utanç duyuyorum senden. Mahmutoğlu senden de utanç duyuyorum!" dediği duyulmuştu.

Maçın ardından Obradovic'in istifasını sunduğuna ilişkin haberler yapıldı. O haberlere, Fenerbahçe Kulübünden yanıt geldi.

Kulüpten açıklama

Kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bugün sosyal medyada ve bazı medya organlarında yer alan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın koçu Zeljko Obradovic’in istifa ettiği şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Hocamız görevinin başındadır, yönetimimizin kendisine desteği ve takımımıza tekrar başarılı günler yaşatacağına dair inancı tamdır.

Bununla birlikte Ahmet Ercanlar tarafından kamuoyuna servis edilen ‘hocamızın şube yönetiminin görüşme isteğini reddettiği ve Pazartesi günü direkt Başkanımızla görüşmeyi talep ettiği’ iddiası da tamamen yalandır.

Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yorumlar (0)