Fenerbahçe'den 23 Nisan sürprizi

Fenerbahçe Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda taraftarlardan gelecek videoların kulüp televizyonundan yayınlanacağını açıkladı.

SPOR 15.04.2020, 09:30 15.04.2020, 09:33
Fenerbahçe'den 23 Nisan sürprizi

Sarı-lacivertli kulüp yenitip koronavirüsün 23 Nisan'ı sönük bırakamayacağını belireterek, "Haydi çocuklar! Hiçbir şey bizi bu güzel bayramı kutlamaktan alıkoyamaz! Atamızın da dediği gibi, 'Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, geleceğin ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak sizsiniz. Bu ülke sizlerden çok şey bekliyor!' Güzel ülkemizin dört bir yanında ve tüm dünyada, kalbi Fenerbahçe, Atatürk ve vatan sevgisi ile atan geleceğimizin mimarı milyonlarca çocuğumuzun, 23 Nisan'ı evlerinde kutladıkları, Bayramımıza ait duygularını, Atamıza olan özlemlerini, milli egemenliğimize olan bağlılıklarını ister marş okudukları, ister resim yaptıkları, şiir okudukları, duygularını paylaştıkları coşkulu videolarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Videoların 0551 267 26 90 numaralı WhatsApp hattına gönderilebileceği kaydedilirken, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı 23 Nisan'ın dünyada eşi benzeri olmayan bir gün olduğu belirtilirek, şu ifadeler kullanıldı:

"Halkın söz sahibi olduğu demokratik ve çağdaş Türkiye'nin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan'ı çocuklara armağan ederek, onlara olan inancını, geleceğe dair umudunu göstermiş olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ülkesinin çocuklarına bayram armağan eden tek lider olarak dünya tarihine geçmiştir. Bu gururun sahibi olan ülkemiz için, 23 Nisan bir bayramdır, coşkuyla kutlanacak, 23 Nisan bir değerdir, saygı, sevgi ve vefa ile sahiplenilecek, 23 Nisan bir armağandır, Atamızdan bizlere, bizlerden yeni nesillere aktarılacak.Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu sene 100. yıldönümünü kutlayacağımız, anlamı ülkemiz için çok büyük olan bayramımızı, şanlı ay yıldızlı bayrağımızın altında, kıvançla ve coşkuyla kutlayıp nesilden nesile aktaracağımıza söz veriyoruz! Bu yıl, tüm dünya ile birlikte mücadele ettiğimiz salgın nedeniyle, ülkemizin sağlıklı yarınları için sokaklarda caddelerde olamayacak, fener alaylarına katılmayacağız ama bu, 23 Nisan’ı her zamankinden daha büyük coşku, bağlılık ve aidiyetle evlerimizde kutlamamıza engel değil! Yaşasın 23 Nisan! Atamızdan Bizlere Armağan!"

Yorumlar (0)