Fenerbahçe'den '10 numara' transfer

Fenerbahçe, geçen günlerde İstanbul'a getirdiği Max Kruse ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Kruse, Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı terletecek.

SPOR 03.07.2019, 19:42 03.07.2019, 20:27
Fenerbahçe'den '10 numara' transfer

Daha önce kadrosuna Murat Sağlam, Emre Belözoğlu ve Allahyar Sayyadmanesh'i katan Fenerbahçe, geçen günlerde İstanbul'a getirdiği Max Kruse transferini de resmen bitirdi.

Sarı-lacivertliler, Werder Bremen'le olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Alman yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmi internet sitesinden açıkladı.

10 NUMARAYI TERLETECEK

Max Kruse, Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı giyecek. Alman futbolcunun Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilmekte olan hazırlık kampına katıldığı belirtilirken anlaşmanın mali ayrıntılarına ilişkin bir bilgi verilmedi.

Transferden sonra açıklamalar yapan Kruse, "İlk izlenimim gerçekten çok güzeldi. Kendimi harika hissediyorum. Umarım ilk golüm çok erken gelir. İlk hedefim, formamıza 4. yıldızı kazandırmak. Geçen seneden çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Kruse, "Biliyorum ki birçok efsane, Fenerbahçe'de 10 numarayı taşıdı. Umarım bu forma ile Fenerbahçe'nin bir parçası olurum ve çok önemli işlere imza atarım. Fenerbahçe'den Tolgay Arslan'ı tanıyorum. O bana, buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlattı. Onun dışında, Tolga Ciğerci'yi tanıyorum. Bütün arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)