Fenerbahçe'de yerli futbolcu operasyonu başlıyor!

Fenerbahçe, devre arasında Türk futbolcu transferlerine ağırlık verecek. Gündemde yer alan oyuncularda yavaş yavaş netleşmeye başladı.

SPOR 12.11.2019, 14:10 15.11.2019, 15:12
Fenerbahçe'de yerli futbolcu operasyonu başlıyor!

Sarı-lacivertli kulüp, millî arada Ocak ayında gerçekleştireceği transferler için çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe, devre arasında yerli futbolcuları renklerine bağlamaya çalışacak. Gündemde yer alan isimler de netleşti.

Fenerbahçe, Süper Lig'de etkili bir performans gösteren Sivasspor'da forma giymekte olan Emre Kılınç ve Antalyaspor'da oynayan Nazım Sangare listede üst sırada yer alıyor. İki futbolcunun da sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

nazım sangare ile ilgili görsel sonucu

Emre Kılınç orta sahada, Nazım ise savunmanın sağında forma giyiyor. Fenerbahçe, gurbetçi futbolcuları da yakından takip ediyor.

Sarı-lacivertli takım, Schalke'de oynayan forvet mevkisinde görev alan Ahmed Kutucu'nun yanı sıra millî takımda da forma giyen Fortuna Düsseldorf'un kanat forveti Kenan Karaman'ı yakın markaja aldı.

kenan karaman ile ilgili görsel sonucu

Sportif Direktör Damien Comolli'nin 4 yıldız futbolcu için takımlarıyla görüşme gerçekleştireceği ifade edildi.

Genç yıldız Ahmed Kutucu bu sezon Schalke formasıyla 8 karşılaşmada görev aldı. 1 gol kaydederken, 1 de asist yaptı. Ahmed Kutucu'nun Schalke kulübüyle olan kontratı 2022 yılında bitiyor. 
 

Yorumlar (0)