Fenerbahçe'de Vedat Muriqi korkusu başladı!

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yla oynadığı karşılaşmanın 73. dakikasında bir hava topu mücadelesinin ardından yere düşerken sağ ayağını yere ters basan Vedat Muriqi, sakatlık geçirmesine rağmen, takımını yalnız bırakmamak adına oyundan çıkmamıştı.

SPOR 13.11.2019, 09:03
Fenerbahçe'de Vedat Muriqi korkusu başladı!

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayan Kosovalı yıldız Vedat Muriqi, oyundan çıkmayarak oyuna devam etmişti.

Tüm bunların ardından Çekya ve İngiltere karşılaşması için Kosova Millî Takımı kadrosuna katılan başarılı futbolcunun yapılan kontrollerde sağ ayak bileğinde dönmeden dolayı ödem olduğu, bu durumda dört günde iki maç oynamasının uygun olmadığı belirtildi.

vedat muriqi sakatlık ile ilgili görsel sonucu

Ya Garry Rodrigues gibi olursa...

İstanbul’a dönüş yapan Muriqi’in tedavisine Fenerbahçe sağlık ekibi tarafından bugün başlanacak. Bu sezon fiyatının 20 milyon Euro’ya yükseldiği ifade edilen Vedat Muriqi için Euro 2020 elemelerinde Çekya ve İngiltere karşılaşmaları büyük önem arz ediyordu. Bu karşılaşmalarda etkili oynaıyp golle buluşması halinde tecrübeli oyuncunun değerinin ikiye katlanacağı konuşulanlar arasında yer alıyordu.

garry rodrigues ile ilgili görsel sonucu

Vedat Muriqi’in kesin dönüş tarihi belli değil ancak yıldız futbolcuyla bire bir aynı sakatlığı geçiren Garry Rodrigues bir ay forma giyememişti.

Yorumlar (0)