Fenerbahçe'de Muriqi'in yerini kim dolduracak?

Fenerbahçe'nin, bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle göz dolduran Vedat Muriqi'in takımdan ayrılması halinde yerine Nijeryalı Ahmed Musa'yı alacağı iddia ediliyor.

SPOR 01.11.2019, 16:18
Fenerbahçe'de Muriqi'in yerini kim dolduracak?

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedar Muriqi, bu sezonki performansıyla Avrupa büyüklerinin radarına girdi. Özellikle Napoli ve Tottenham'ın çok istediği iddia edilen Muriqi'in takımdan ayrılması durumunda, Fenerbahçe Nijeryalı Ahmed Musa'yı kiralayacak. 

Fotomaç'ın haberine göre Al Nasr'ın 27 yaşındaki yıldızını Ocak ayında kiralamak isteyen Fenerbahçe, başka alternatifleri de inceliyor. Bu sezon 2 maçta oynayıp 1 asist yapabilen Ahmed Musa, takımında 5 haftadır kadroya alınmadı ve iddiaya göre kulüp arıyor.

Mevlüt bekleneni veremedi

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, birkaç defa şans verdiği ve beklediğini alamadığı Mevlüt Erdinç'in Muriqi'nin gidişiyle oluşacak boşluğu dolduramayacağını düşündüğü için böyle bir hamleye sıcak bakıyor.

Ahmed Musa, Nijerya Milli Takımında 58 kez forma giydi, 14 gol attı.

Napoli ve Tottenham, Muriqi'in peşinde!

İtalyan takımı Napoli ve İngiliz devi Tottenham'ın peşinde olduğu Muriqi için sezon arasında Fenerbahçe'ye teklifte bulunacağı iddia edildi. İtalyan basınına göre Napoli'nin ilk olarak İsveçli ünlü golcü Zlatan İbrahimovic'i denediği, bunun olmaması nedeniyle Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızını takibe aldığı belirtiliyor.

Bir diğer yandan ise İngiltere-Kosova maçında Muriqi'i yakından izleme fırsatı bulan Tottenham'ın, oyuncuyu yakından takip edebilmek için bir oyuncu gözlemci ekibi yolladığı, Ocak ayında Fenerbahçe'ye teklif yapacağı da iddialar arasında.

Yorumlar (0)