Fenerbahçe'de Miha Zajc ile yollar ayrılıyor!

Fenerbahçe'nin, geçtiğimiz sezon Ocak ayında 6 milyon Euro karşılığında Empoli'den transfer ettiği Miha Zajc'nin bileti kesildi.

SPOR 10.11.2019, 12:01 10.11.2019, 12:47
Fenerbahçe'de Miha Zajc ile yollar ayrılıyor!

Geçtiğimiz sezon Ocak ayında Fenerbahçe'nin Empoli kulübünden büyük umutlarla takımının renklerine bağladığı Miha Zajc, gözden çıkarıldı.

Miha Zajc ile ilgili görsel sonucu

Kasımpaşa karşılaşmasında Emre Belözoğlu ve Max Kruse gibi iki yıldız futbolcunun eksikliğinde dahi forma şansı bulamayan Miha Zajc, gözden düştü. Ersun Yanal'ın sezon başından bu zamana kadar forma şansı vermek istemediği Zajc'ın Rus takımlarına transferi son anda gerçekleşmeyince takımdan ayrılamamıştı.

İlgili resim

Ersun Yanal, 25 yaşındaki futbolcusunu taktik anlayışına uygun olmadığı için Kruse'nin yokluğunda bile görev vermedi. Orta sahada hızlı, baskı ve bol presli oyun oynamayı isteyen tecrübeli teknik direktör, Zajc ile bunu başaramayacağına inanıyor.

Miha Zajc ile ilgili görsel sonucu

Kasımpaşa karşılaşmasından önce analizinde rakibin güçlü orta sahası karşısında Sloven oyuncunun olması orta sahanını direncini düşürecekti. Bu sebeple maçta Sloven yıldız futbolcu yerine Tolga Ciğerci forma giydi.
 

Yorumlar (1)