Fenerbahçe'de kamp öncesi fotoğraftaki detay

Fenerbahçe her sezon önce olduğu gibi Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde hazırlıklara başladı. Sarı-lacivertlilerde genel fotoğrafta Volkan Demirel'in bulunmaması ise gözlerden kaçmadı.

SPOR 05.07.2021, 18:36 06.07.2021, 16:23
Fenerbahçe'de kamp öncesi fotoğraftaki detay

Sezon öncesi hazırlıklarını Düzce'ye bağlı Kaynaşlı ilçesinde yer alan Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde geçirecek olan Fenerbahçe'de genel fotoğrafta Volkan Demirel'in bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

'Volkan Demirel'siz fotoğraf

Eski yöneticilerden merhum Serkan Acar'ın adının verildiği tesislere doğru harekete geçen sarı-lacivertliler toplu halde bir poz verirken, antrenörlerden Volkan Demirel'in söz konusu fotoğrafta yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Yıldız ve Göle de karede

Sarı-lacivertlilerin tartıştığı isimlerden biri olan Volkan Demirel'in teknik ekipten ayrılıp ayrılmadığı an itibarıyla bilinmezken, yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın ekibinin yanı sıra Fatih Yıldız ve Zeki Murat Göle'nin de fotoğrafta yer alması gözlerden kaçmadı.



Volkan Demirel

27 Ekim 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen ve kaleci pozisyonunda görev yapan eski milli futbolcudur. 2 Eylül 2019'da emekli olan Volkan, Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak görev almaktadır.

Yorumlar (0)