Fenerbahçe'de Jerome Boateng iddiası!

Savunma bölgesinde yaşadığı sıkıntılar sebebiyle devre arasında bu bölgeye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe hakkında transfer iddiası gündeme geldi.

SPOR 19.11.2019, 13:53 12.01.2020, 17:26
Fenerbahçe'de Jerome Boateng  iddiası!

Süper Lig'in ilk 11 haftasını 20 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ın hazırladığı rapor neticesinde hareket eden sarı-lacivertli yönetim, devre arasında yapacağı birkaç transferle sezon sonunda şampiyonluğun sahibi olmak istiyor. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam eden ve adı birçok yıldızla anılan Fenerbahçe'de, stoper mevkisi için çalışmalar başladı.

İstediği yıldızı Almanya'da bulunan sarı-lacivertli kulüp, Ocak ayında sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği oyuncusuyla da yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

Adil Rami devre arasında gidiyor

Sarı-lacivertli takımda sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenileni karşılayamayan Adil Rami'nin devre arasında takımdan ayrılacağı kesin gözüküyor.

Sezon başında 2.5 milyon Euro'dan 2 yıllık kontrat imzalanan Fransız yıldızın oynamadığı için oldukça mutsuz olduğu ve Türkiye'den ayrılmak istediği dile getirildi. Fenerbahçe, savunma hattında Rami'den doğacak boşluğu bir dünya yıldızıyla doldurmayı planlarını yapıyor.

İlk görüşme gerçekleşti

Adı Kolarov, Melnjak ve Kjaer gibi isimlerle anılan sarı-lacivertli takımda gündeme gelen son futbolcu Jerome Boateng oldu. Sezon başında da Fenerbahçe'nin listesinde bulunan Alman stoperin önceki gün İstanbul'a geldiği belirtildi.

Yıldız oyuncunun bir otelde menajer Mirsad Türkcan'la buluştuğu ve transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Boateng'in bağlı olduğu menajerlik şirketi Lian'a ortak olan Mirsad'ın Fenerbahçe'nin şartlarını ilettiği öne sürüldü.

Yorumlar (0)