Fenerbahçe'de gündem 'Ozan Tufan'!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan’la bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Ozan’ın transferi gündem konusu oldu. Genç yıldız kulübünde kalmak istediğini dile getirdi. Pazarlıklar devam ediyor.

SPOR 14.12.2019, 13:10 12.01.2020, 19:43
Fenerbahçe'de gündem 'Ozan Tufan'!

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Ozan Tufan’ın takımda kalması için Başkan Ali Koç devreye girdi. Daha önce Comolli ve yöneticilerle yaptığı görüşmelerde ortak karara varamayan Ozan ile Başkan Ali Koç ve kaptan Emre Belözoğlu Perşembe günü görüşme gerçekleştirdi. 

Sivasspor karşılaşmasından önce yapılan görüşmede, Ozan’ın yeniden sözleşme imzalaması ve Sivasspor maçı ile ilgili konuşmalar yapıldığı aktarıldı. Başkan Ali Koç’un, Ozan’a “Sen içini ferah tut. Futboluna bak. Sözleşme konusunda endişen olmasın. Senin için en iyisini yaparız” dediği öne sürüldü.

Devre arasında sözleşme imzalanacak

Ali Koç’un görüşlerini destekleyen kaptan Emre Belözoğlu da, Ozan’a takımda kalması yönünde destek verdi. Böyle bir kararın hem Fenerbahçe hem de futbolcu için iyi olacağını belirtti. Ozan’ın sözleşmesini sezon sonunda sona erdirmek istemeyen Fenerbahçe, ara dönemde 3 yıllık imzayı attırmayı düşünüyor. Ancak genç yıldızın 4 yıllık imza ve 3 milyon Euro ücret talep ettiği ifade edildi.

Yorumlar (0)