Fenerbahçe'de forvet krizi!

Yaşanılan puan kayıpların ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü, özellikle Yeni Malatyaspor karşılaşmasında yaşanan forvet krizine dikkat çekerek, “Ne yapsaydım, yedek kaleciyi mi santrfor oynatsaydım?” dedi.

SPOR 03.12.2019, 09:58
Fenerbahçe'de forvet krizi!

Sarı-lacivertli takımın geride kalan 13 haftanın ardından zirvede yer alan Sivasspor'un 5 puan gerisinde yer alması, tecrübeli teknik adam Ersun Yanal'a yönelik eleştirilerin artmasına sebep oldu.

Başarılı çalıştırıcının özellikle bir önceki hafta oynanan ve 0-0 sona eren Yeni Malatyaspor karşılaşmasında santrafor olarak Alper Potuk'a görev vermesinin ardından tepkilerin odağı oldu. 

İlgili resim

Ersun Yanal, açıklamasında “Bir de kendinizi benim yerime koyun, Malatya’da ne yapsaydım? Yedek kaleciyi mi santrfor oynatsaydım?” ifadelerine yer verdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü bu sorunun bir benzerini kadrodaki tek sol bek futbolcusu olan Hasan Ali’nin Göztepe karşılaşmasından önce sakatlık yaşadı.

Hasan Ali’nin bölgesine asıl mevkisi sağ bek olan Dirar kaydırıldı; sağ bekte Ozan yer aldı. Yaşanan bu zorunlu değişiklik takımın bütün planlarını alt üst etti ve bu da ister istemez sahaya yansıdı. Sakatlıkların ardından oldukça sıkıntılı günler geçiren Ersun Yanal, bu hafta Gençlerbirliği karşılaşmasında biraz olsun rahatlayacak. Zira cezası sona eren Isla ile sakatlığı tamamen geçen Muriqi ve antrenman açığını büyük ölçüde tamamlayan Kruse, cuma günü Kadıköy’de oynanacak karşılaşmada görev alabilecek.
 

Yorumlar (0)