Fenerbahçe'de Emre Mor mesaisi: Transferde sona gelindi!

Teknik direktör Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Karagümrük'te forma giyen Emre Mor'u kadrosuna katmak istiyor. Genç oyuncunun transferi için başkanlar düzeyinde görüşmenin yapıldığı belirtildi.

SPOR 28.06.2022, 12:58 29.06.2022, 09:28 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'de Emre Mor mesaisi: Transferde sona gelindi!

Süper Lig'de bu sezon Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un öncülüğünde şampiyonluk isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Transferlerin bir an önce kampa gelmesini isteyen deneyimli teknik adam, yönetime bu talebini iletti. Sarı lacivertli yönetim de 67 yaşındaki hocadan gelen talep üzerine harekete geçti.

VavaCars Fatih Karagümrük'te top koşturan 24 yaşındaki Emre Mor'un peşine düşen Fenerbahçe, transfer görüşmelerinde son aşamaya geldi. İstanbul ekibiyle bonservis pazarlığına girişen Fenerbahçe, transferi kısa süre içinde sonlandırmak istiyor. 

Başkanlar görüşmeye geçti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın, Emre Mor'un transferi konusunda baş başa görüşmeye geçtiği aktarıldı. Sarı lacivertliler, genç oyuncu için yıllık 3 milyon eurodan fazla para vermek istemiyor. Yeni sezon kadrosunu gençleştirmek isteyen sarı lacivertliler, öte yandan finansal açıdan da zor duruma düşmemek için dikkatli davranıyor.

Trabzonspor'un devreye girdiği iddia ediliyor

Trabzonspor'un da Emre Mor ile ilgilendiği ve genç futbolcu karşılığında Gervinho'yu Karagümrük'e göndermeye sıcak baktığı ileri sürüldü. Emre Mor'un gönlünün ise Fenerbahçe'den yana olduğu kaydedildi. Geçen sezon Fatih Karagümrük formasıyla 26 karşılaşmaya çıkan Emre Mor, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Yorumlar (0)