Fenerbahçe'de defansı toparlayacak isim bulundu!

Fenerbahçe, Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'un performansını beğenmedi. Sarı-lacivertliler, bu nedenle Roma forması giyen Juan Jesus için harekete geçti. 

SPOR 04.12.2020, 11:55
Fenerbahçe'de defansı toparlayacak isim bulundu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun başında 18 futbolcuyu kadrosuna dâhil etti. Sarı-lacivertliler, sezonun devre arasında başlayacak olan transfer döneminde de yeni bombalar patlatacak gibi duruyor. 

Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'un şimdiye kadarki performansından memnun kalınmadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 24 yaşındaki futbolcunun iyiye gideceğine inanmadığı için stoper transferi talep etti.

Juan Jesus için tekrar devreye girdi

Bunun üzerine Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun başında sarı-lacivertlilerin listesine aldığı ve Roma forması giyen Juan Jesus için tekrar devreye girdi.

İtalyan ekibinden ayrılmak istiyor

Juan Jesus'un Roma ile kontratının sezon bitiminde sona ereceği öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcunun Roma'da süre alamadığı, bu nedenle iyi hissetmediği ve İtalyan ekibinden ayrılmak istediği kaydedildi. 

Sarı-lacivertli yönetimin, ilerleyen süreçte Roma ile görüşmelere başlayacağı bildirildi. 

Juan Jesus, 2020-2021 sezonunda 7 mücadeleye çıktı. Bunlardan 5'i, UEFA Avrupa Ligi mücadeleleri oldu. Brezilyalı futbolcu, önceden Internacional ve Inter'de top koşturmuştu.

Yorumlar (0)