Fenerbahçe'de 4 eksik var, rakip Trabzonspor

Bir maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe, yarın Trabzonspor'u ağırlayacak. Kritik Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de 4 eksik var.

SPOR 17.05.2023, 09:18 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'de 4 eksik var, rakip Trabzonspor

Galatasaray, dünkü lig maçında İstanbulspor'u yendi ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 8'e çıkardı. Ligin son virajında şampiyonluk umutları yavaş yavaş azalan Fenerbahçe, yarın Trabzonspor ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır yaralı

Oynadığı son maçta Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Jorge Jesus'un öğrencileri, 1 maç eksiğiyle Galatasaray'ın 8 puan gerisinde bulunuyor. Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını son maça taşıyabilmek için Trabzonspor'u mağlup etmek zorunda.

Fenerbahçe'de 4 eksik

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında 4 oyuncusunu oynatamayacak. Antrenmanda sakatlanan Bright Osayi-Samuel, sakatlıkları süren Lincoln Henrique ile Altay Bayındır'ın yanı sıra kırmızı kart cezası bulunan İrfan Can Kahveci de Trabzonspor'a karşı görev yapamayacak. Gustavo Henrique, Miha Zajc, Enner Valencia, Serdar Aziz ve Samet Akaydın ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Antrenmanda sakatlanan Osayi-Samuel

Yorumlar (0)