Fenerbahçe, Cisse'nin menajerini çağırdı!

Fenerbahçe, Senegalli oyuncu Papiss Cisse'nin menajerini İstanbul'a çağırdı.

SPOR 30.09.2020, 15:15 30.09.2020, 15:20
Fenerbahçe, Cisse'nin menajerini çağırdı!

Fenerbahçe, transfer çalışmaları kapsamında son kez harekete geçti.

Sarı-lacivertliler, Vedat Muriç'in Lazio'ya satılmasının ardından golcü arayışına girdi. 

Fenerbahçe'nin Porto forması giyen Ze Luis'i kiralamak istediği ancak Portekiz ekibinin satın alma opsiyonunda 6-8 milyon Euro istemesi sebebiyle sıkıntı yaşadığı öğrenildi. 

28 yaşındaki golcünün senede 3.5-4 milyon Euro ücret istediği belirtilirken, sarı-lacivertlilerin tekrar Papiss Cisse'ye yöneldiği ifade edildi. 

Alınan bilgiye göre; başarılı bir sezon geçirmek isteyen sarı-lacivertliler, Papiss Cisse'nin menajerini İstanbul'a çağırdı. 

Fenerbahçe'nin bugün Senegalli oyuncunun menajeri ile görüşeceği bildirildi. 

Papiss Cisse, gol krallığında Alexander Sörloth'un arkasında, yani ikinci sırada yer alıyor. Söz konusu oyuncunun, Süper Lig'i iyi tanıması da sarı-lacivertliler için önemli bir avantaj olarak değerlendiriliyor. 

Papiss Cisse, Alanyaspor ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıktı. Henüz bir kulüp ile anlaşma sağlamayan 35 yaşındaki futbolcunun, İstanbul'da yaşamayı istediği ifade ediliyor. 

Ümraniyespor'a transfer olan Moussa Sow, Başakşehir forması giyen Demba Ba ve Fenerbahçe'de top koşturan Mame Thiam, İstanbul'da olmaları bakımından Senegalli futbolcu için önem teşkil ediyor. Papiss Cisse'nin Fatih Karagümrük'e de sıcak baktığı belirtiliyor. 

Yorumlar (0)